Grand Marquis Med klickande ljud & startar inte

The Mercury Grand Marquis använder el för att köra en majoritet av dess komponenter. När batteriet är svagt, kommer det inte att finnas tillräckligt med kraft för att engagera startmotorn. Detta kommer att orsaka en "klickande" ljud. Detta ljud är solenoiden försöker engagera startmotorn. Brist på el gör att bilen inte har den energi som behövs för start-up. Det bästa sättet att felsöka detta är att få fart på bilen och se om batteriet håller laddningen. Saker du behöver
Startkablar
Sekundär fordon
Booster box (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven för att komma åt batteriet . Se till bilen är avstängd. Kör en andra bil direkt framför Mercury. Öppna huven den bilen för tillträde till batteriet. Lämna den andra bilen igång.
2

Kläm den svarta startkabeln på den negativa polen på Merkurius. Kläm den röda kabeln till den positiva polen på bilen. Den positiva betecknas med ett "+" symbolen framför det. Negativt och rött på positivt.
3

Placera startkablar på sekundära fordonet i samma ordning, svart på Låt bilen gå på tomgång några extra minuter att ladda det urladdade batteriet.
4

Starta Mercury och låt den gå på tomgång i tio minuter. Detta kommer att ladda batteriet.
5

Ta bort startkablarna från båda bilarna. Låt inte någon av klämmorna touch.
6

Stäng av sekundära bilen. Stäng av kvicksilver och låt den stå i minst en timme. Försök att veva bilen för att se om batteriet håller en laddning. Om bilen inte startar då batteriet och generatorn kommer att behöva testas. Testning kan göras när som helst bildelar butik.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129228.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.