Byte av ratt på en 1996 Chevy S-10

Ratten på en 1996 Chevrolet S-10 pickup innehåller förarens sidoairbag samt hornet knappen. Som miles sätts på fordonet, får ratten massor av övergrepp, och kan bära ner i förtid. Om det händer, då hjulet blir obekvämt att hålla, vilket kan vara ett problem. Om du vill ta bort din ratt för att installera en ny eller bara för att få tillgång till andra komponenter, så du kan göra det själv i ungefär en timme. Saker du behöver
skruvnyckel set
Pry verktyg
1/2-tums Ratchet och uttag
Ratt avdragare
Visa fler instruktioner
1

pop huven. Koppla de negativa och positiva polerna från batteriet med en skiftnyckel. Låt lastbilen att sitta i 10 minuter innan du går vidare.
2

Vrid hjulet 90 grader åt vänster. Hitta det lilla hålet på baksidan av ratten. Sätt bända verktyget i hålet och skjut den framåt för att poppa luftkudden ur hjulet. Upprepa för det andra hålet på motsatt sida av ratten. Addera 3

Dra krockkudden ur ratten. Koppla ledningarna till hjulet med händerna, sedan ta luftkudden ur bilen och ställ den åt sidan, lagras med vinyl uppåt.
4

Unbolt låsmuttern på mitten av ratten med 1/2-tums Ratchet och uttag. Montera avdragaren ratten på hjulet med spärr, sedan dra ner i mitten bulten på avdragaren med spärren tills hjulet poppar ut ur kolonnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129227.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.