Anvisningar för att använda Permatex 2B

Permatex Form-A-Gasket nr 2 Tätningsmedel är en svart, trögflytande, långsamt torkande pasta som blir en smidig film efter avdunstning. Använd den för att täta flexibla sammansättningar, flänsar och beslag för att hålla dem från att läcka, och att öka packningen tillförlitlighet. Permatex nr 2, som luktar alkohol, säljs i fem olika paket, med 3-ounce boxades röret betecknas "2B." Typiska användningsområden är slanganslutningar, gängade anslutningar, olje packningar panorera och ventiler packningar omslag, och täckplåtar. Den upprätthåller en tätning vid kontakt med motorolja, bensin, transmissionsolja, havsvatten och etylenglykol. Saker du behöver
Rags
Aceton
Isopropylalkohol
Visa fler instruktioner
1

Blöt en trasa i aceton, och borsta det mot packningsytor du kommer att gå med Permatex, för att ta bort fett och smuts. Aceton torkar genom avdunstning i ett par minuter, och sedan kan du applicera Permatex.
2

Ta av locket från röret med Permatex. Tryck den punkt på änden av kapsylen till rörets folieförseglingen att punktera den.
3

Pressa Permatex ut i en jämn linje om 1/8-tums diameter längs hela ytan av en packning, och sedan placera packningen i enheten den tillhör. Kläm mer Permatex på den andra sidan av packningen och placera det i församlingen, och tryck bestämt nedåt.
4

Låt det torka i fyra timmar, varefter aggregatet kommer att vara redo att använda.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129205.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.