Hur att rengöra en trycksatt Insprutare

Fordon bränsleinjektorer måste förbli i gott skick, om de är smutsiga kan det orsaka blockeringar. Blockeringar kan göra att motorn blir mindre ekonomiskt, vilket gör att den fungerar mindre effektivt. Bränsleinjektorer kan rengöras i eller utanför fordonet. Saker du behöver
Bränsle injektor rengöringsvätska
Skyddskläder
Skyddshandskar
Visa fler instruktioner
1

förbereda sig genom att samla alla redskap. Det är en bra idé att sätta på skyddskläder som overaller och handskar. Håll alla husdjur och små barn borta från arbetsområdet.
2

Stäng av motorn och kontrollera att inga andra elektriska uttag finns på insidan av bilen.
3 < p> Öppna huven på bilen och hitta bränslespridare.
4

Ta bränslepumpen ut för att förhindra bränsleläckage. Fäst trycksatt lösningsmedelslösningen till injektorn och slå på motorn. Släpp lösningsmedlet så det går rätt igenom motorn.
5

Stäng av motorn och koppla bort bränsle injektor renare kit. Vrid motorn på och lyssna på hur det låter. Motorn ska köras smidigare än det var innan. Du kan köra lösningsmedlet genom motorn igen. Du kan göra detta tre gånger. Om, efter den tredje gången, är motorn fortfarande inte trim, då du kommer att behöva ta bilen till en professionell för att rengöra spridare. Som av 2010, kan denna tjänst kostar vanligtvis mellan $ 30 och $ 50 för att utföra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129176.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.