Hur får man Air Hotter i min bil

Det finns några saker på jorden så eländigt som sitter i en frysning bil. När luften blåser in från din värmare är närmare 40 grader än 70, kan det vara riktigt obehagligt, och det kan också bidra till kondens eller frost på insidan av vindrutan. Om din bil är i behov av varmare luft, finns det några tips och tricks som kan hjälpa till att lösa de problem som du har. Instruktioner
1

Starta bilen och låt den gå i minst 10 minuter med värmaren och fläktarna på full blast. I vissa fall, blir luften varm i bilen är helt enkelt en fråga om att låta motorn och värmeelementen helt värma upp innan du kommer in i bilen.
2

Kontrollera din kylvätska /nivåer frostskyddsmedel. Låg kylvätskenivå nivåer kan leda till en luftficka, vilket i sin tur kan begränsa effektiviteten av värmeelementen i din bil.
3

Sök efter en läcka i värmeelementet. Generellt skulle du märker tecken på läckage på passagerarsidan, där det kan finnas en våt fläck av doftande vätska på golvet inne i bilen.
4

Spola och fylla din frostskyddsmedel. Detta kommer att ta bort alla förorenade /smutsiga frostskyddsmedel från systemet.
5

Rådfråga din bil bruksanvisning för att lokalisera målet värmeelementet. När du har hittat den här delen av bilen, växla värmen kontroller från den ena ytterligheten till den andra och se hur kärnan fallet reagerar. Beroende på vad märke och modell bil du äger, kan det vara fel på ställdon eller sugmotor som behöver bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129167.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.