Betjänad Remote Starter Instruktioner

En gång installerat, är betjänt Remote Car Starter ett enkelt sätt att starta eller stänga av din bil utan att använda din nyckel. Inom bilen är en elektrisk modul som sänder en signal till sändaren, som sedan uppmanas bilen att påbörja dess utgångsmaterial rörelser. När det är för varmt för att få i bilen på sommaren, kan du starta din bil och kyla av med luftkonditionering enhet. När det är för kallt på vintern, kan du bo tryggt inomhus och sedan starta bilen, vilket kommer att värma upp motorn. Instruktioner
1

Ändra programmerbara inställningarna genom datorbaserade Lär rutin i Betjänad Remote Car Starter bruksanvisning. Förvandla din bil på och sedan av.
2

Håll Betjänad /Program omkopplaren tills lampan blinkar en gång och signalhornet tutar en gång för att välja Meny One, eller lampan blinkar två gånger och hornet tutar två gånger för att välja Meny Two.
3

Tryck och släpp Betjänad /Program switch inom 10 sekunder. Tryck och släpp brytaren samma antal gånger det motsvarar den funktion som du vill programmera.
4

Tryck Betjänad /Program switch gång och håll ner. Då lysdioden blinkar, så att du vet vad funktionen du har åtkomst.
5

Håll sändaren och använda den för att ändra inställningen. Tryck Kanal 1 för "LED ON" inställningen, tryck Kanal 2 för "LED OFF" inställningen.
6

Släpp Betjänad /Program switch.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129143.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.