Hur man reparerar en Anpassat Batteri

Rullstolar använder djupurladdningståliga blybatterier för att driva dem, på samma sätt som batterier golfbil. De är liknande i design till ett bly-syra bilbatteri, förutom att de producerar en konstant utsignal under användning medan ett bilbatteri är utformad för att producera en betydande initial uppgång för en bils startmotor att dra runt motorn. Underhålla utförandet av en djup cykel rullstol batteri liknar en nickel-kadmium-batteri: Du helt bör fullgöra det ibland, sedan sakta ladda det. Om du upptäcker att din rullstol batteriet varar inte länge mellan laddningarna, kan du använda ett enkelt förfarande för att reparera den. Saker du behöver
Anpassat batteriladdare
Visa fler instruktioner
1

Använd rullstolen tills motorn inte fungerar. Lämna det för ett par timmar, och sedan använda den igen. Du hittar rullstolen batteriet har återfått lite energi och motorn fungerar långsamt.
2

Upprepa processen tills din rullstol motorn slutar fungera helt. Batteriet är nu helt urladdat. Sätt din rullstol batteriet på laddaren
3

. Anpassat batteriladdare har en kabel med en kontakt i änden som går in i ett uttag på rullstolen. Detta gör att du laddar din rullstolens batteri enklare.
4

Ställ batteriladdaren till den lägsta avgiften inställningen. Mest rullstol batteriladdare har en "Boost" laddning, "Regular" laddning och "Underhållsladdning" laddning. Välj underhållsladdning, sedan in laddaren i rullstolens laddningsuttag.
5

Slå på batteriladdaren. Låt det ta betalt för 24 timmar, eller upp till 36 timmar, om du kan.
6

Stäng av batteriladdaren. Ta bort pluggen batteriladdare från rullstolen laddaren uttaget. Använd din rullstol som vanligt och du kommer att finna att batteriet är reparerad.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129133.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.