Hur man tar bort Emblem bensintank på en BMW motorcykel

BMW, känd som en tillverkare av imponerande bilar är också en väl respekterad tillverkare av motorcyklar. Deras cyklar är kända för uppfinningsrikedom och teknik. BMW motorcyklar bära särskiljande BMW emblemet eller Roundel. Motorcykelns gastank monterade emblem limmas på plats, samt ta bort och ersätta en gammal emblem med en ny är en relativt enkel uppgift. Saker du behöver
milt rengöringsmedel
Luddfri trasa
Tandtråd
Värmekanon (tillval) katalog Goof eller liknande
Emblem lim (om du installerar nya emblemet)

Visa fler instruktioner
1

Rengör emblemet och området runt den med en luddfri trasa och ett milt rengöringsmedel. Detta minimerar risken för repor färgen under avlägsnandet av emblemet.
2

Använd en värmepistol för att mjuka upp limmet genom att vrida värmepistol på och sedan kör den runt emblemet. Detta är inte absolut nödvändigt men kommer att göra att ta bort emblemet lite enklare. Om du inte har en värmepistol kan du hoppa över detta steg.
3

Ta en längd av tandtråd som är lång nog att du kan hålla fast varje ände ordentligt och låt stå ca sex till åtta inches i mitten.
4

Början på toppen av emblemet, skjut försiktigt tandtråden mellan emblemet och bensintanken. Dra tandtråd ner bakom emblemet, arbetar den fram och tillbaka i en skärande rörelse för att frigöra limmet som används för att fästa emblemet på plats från tanken.
5

Ställ emblemet åt sidan när du har drog tråden hela vägen ner ytan bakom emblemet.
6

Torka av området under emblemet med en luddfri trasa och ett rengöringsmedel som Goof Off, vilket kommer att ta bort rester på tank från limmet.
7

Installera den nya emblemet om du byter ut den gamla. Applicera ett lager av emblem lim på baksidan av emblemet och sedan hålla emblemet mot bensintanken i rätt position tills limmet har torkat. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129128.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.