Everstart U1R-7 Batteri Specifikationer

Johnson Controls Inc. tillverkar Everstart batteri speciellt för Wal-Mart Stores Inc. Johnson Controls erbjuder batterier för bilar, båtmotorer och även gräsmatta utrustning. Den U1R-7 är en gräsmatta och trädgård batteri anpassad speciellt för trädgårdstraktorer och ridning gräsklippare. Specifikationerna för batteriet inkluderar dimensioner, garanti och underhåll. Mått

U1R-7 är mindre batteri kan passa under sätet eller i motorn i de flesta gasdrivna trädgårdstraktorer eller gräsklippare. Enheten står 6.5 inches tall, 7,5 inches bred och 5 inches djupt. Majoriteten av Everstart batterier gräsklippare har samma mått. De viktigaste skillnaderna är att den positiva terminalen sitter på toppen av den främre högra sidan av enheten när du ser på det framifrån. Batteriet är ett 12-volts batteri som rymmer 275 startkapacitet ampere med 230 cold-cranking ampere. De kalla-cranking förstärkare är vad som bestämmer batteriets förmåga att kallstart ett fordon.
Garanti

Walmart används för att erbjuda en 90-dagars gratis utbytesgaranti med en proportionellt på ett år på alla gräsklippare och batterier motorcykel. Majoriteten av batterier gräsklippare varar 1-2 år utan problem, enligt Walmart personal. Livslängden på batteriet skjuter utanför garantiperioden. Som av november 2010, företaget erbjuder inte längre en garanti på gräsklipparen eller batterier motorcykel men det erbjuder fri testning och laddning på varje Walmart plats som rymmer en Tire and Lube Express (TLE).


Skötsel och underhåll

Alla batterier behöver underhåll. Den U1R-7 är skröt som underhållsfri, vilket helt enkelt betyder att du inte behöver lägga till syra eller vatten. Du kan lägga till avjoniserat eller destillerat vatten i batterifacket om cellerna visar lite på syra för att förlänga batteriets livslängd. Dock kommer lägga vätska till batteriet börjar att sänka kvaliteten på laddning upprätthålls av batteriet. Du bör i stället förvara batteriet i en ren, torr miljö. Rutinmässigt ladda batteriet med en rännil laddare tillgängliga från alla bildelar återförsäljare. Lämna inte batteriet i fordonet när det kommer att lagras under längre tidsperioder. Rengör kontakterna med en stålborste när korrosion föreligger. Kontrollera att alla anslutningar är ordentligt anslutna under körning för att säkerställa korrekt laddning av batteriet när fordonet är i bruk.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129039.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.