Hur man reparerar en snökedja

En trasig snökedjor kan lämna dig strandsatta mitt i en farlig snölandskap. Med rätt verktyg och kunskap, kan du laga den trasiga kedjan och kör till säkerheten. Du kan enkelt lagra det material du behöver för att reparera en kedja i bagageutrymmet eller baksätet av bilen. Även efter en kompetent reparation, dock bör du byta ändå kedjan. En akut reparation jobb kan inte matcha stabilitet en ny snökedja. Saker du behöver
Replacement länkar
Snökedja reparation tång
Visa fler instruktioner
1

bort spänningen enhet från kedjan på framsidan av däcket. Släpp en yttre koppling på framsidan och baksidan av däcket för att koppla kedjan loop.
2

långsamt köra framåt 5 meter för att lämna kedjan rullade ut bakom dig. Stäng av fordonet och återgå till den rullas ut snökedja.
3

Dra den brutna länken i kedjan av resten av länkarna. Anslut de två sidorna av kedjan tillsammans med en öppen ersättare länk (en länk av rätt storlek med en öppen ände).
4

Nyp den öppna ersättande länken i fingrarna vid öppningen i länken . Lyft kedjan så att de slutna länkarna falla på baksidan av ersättande länken, vilket gör byte länken sticker ut från resten.
5

Squeeze de öppna ändarna av kopplingen stängs med reparation snökedja tång . Nyp dem stängde tills båda ändar av länken till fullo uppfyller. Lägg kedjan tillbaka på däcket och fortsätta i en takt på högst 30 mph.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128939.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.