Min Dodge Ram Charger startar inte

Dodge Ram Charger är en lastbil med en sluten säng som gjordes av Chrysler Corporation. Den tillverkades i USA 1974-1993 och fortsatte som görs i Mexiko fram till 2001. När din Ram Charger inte startar korrekt, bör du titta på grunderna först vid fastställande av problemet. Du kan sedan bestämma om reparationen kan göras hemma eller om du kommer att behöva hjälp av en professionell. Instruktioner
1

Kontrollera din Ram Charger för ett korroderat batteri. Korrosion på batteriet kan rengöras genom att hälla en kolsyrad dryck på batteriets poler och sedan skrubba lätt med en stålborste. Nyckeln i Ram Charger till "ON" läge
2

Turn men börja inte trucken. Slå på strålkastarna och vindrutetorkare. Om torkarna är långsamma och ljuset är svagt, behöver batteriet laddas. Om de inte kommer på, är batteriet dräneras och kommer att behöva bytas ut. De flesta batterier räcker upp till tre till fyra år utan ersättning.
3

Lyssna efter ljud som din Ram Charger kan tändas när du försöker starta bilen. Tung spikning uppträda när din lastbil får slut på olja. En pinga ljud är ett tecken på dålig gas eller överhettning av motorn. Whistling är indikativ för ett bälte, troligen drivremmen, som är lös. När drivremmen är löst, kommer generatorn laddar inte batteriet ordentligt.
4

Kontrollera bränslefilter. I Ram Charger, kan bränslefiltret blir korroderade eller igensatta vilket påverkar bränslet få igenom bränslesystemet. Detta problem kan ofta inte orsaka kontrollera motorn på Ram Charger att komma på, ger inget meddelande om att motorn kan börja att misslyckas. Detta kan också orsaka bränsleinjektorerna att fastna. Bränsleinjektorer injicera en viss mängd gas i systemet. Om de sitter fast, kommer injektorn misslyckas med att tanka bilen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128831.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.