Hur man kan förbättra bränsleekonomin för en Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee är en bil som kan göra en massa saker och gå en hel del ställen, men det är inte känt för att ha bra bränsleekonomi. Med några enkla steg, men du kan öka din Cherokee bränsleeffektivitet. Saker du behöver
Bränsle och luftfilter
ringtryckmätaren
Visa fler instruktioner
1

Gör en tune-up på din Jeep Grand Cherokee som du byta olja, luftfilter och bränslefilter. En smutsig luft eller bränslefiltret kan avsevärt minska antalet miles din Jeep kan resa på en tank. Inspektera luftfilter oftare under sommaren, när förhållandena är dammig. Byt bränslefilter oftare på vintern, när bränslet innehåller mer vatten från kondens.
2 Håll din Cherokee däcktryck i rätt intervall

Kontrollera däcktrycket på din Grand Cherokee minst en gång i veckan att se till att du har rätt pounds per kvadrattum (PSI). En av de vanligaste orsakerna till dålig bränsle körsträcka är lågt däcktryck. Ofta kan du få extra 1 till 2 miles per gallon helt enkelt genom att hålla däcktrycket i rätt intervall.
3

Drive så aa sätt att du undviker plötsliga starter och stopp och bibehålla stadig hastigheter. Ta bort långsamt från ett stoppat läge. Sakta ner tidigt, och utrullning skyltar och lampor stopp. Använd farthållaren när på motorvägar. Fluktuationer i hastighet avfallsbränsle eftersom de gör att motorn arbeta hårdare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128826.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.