85 El Camino Temperaturmätare Felsökning

El Camino är en coupe utility vehicle som tidigare producerats av Chevrolet. El Camino har en bränsle-insprutad motor system som förlitat sig på en kylvätska temperaturgivare. Den kylvätska temperaturgivare är ansvarig för att övervaka temperaturen på motorn för att reglera hur mycket bränsle som behövs vid en given tidpunkt. Vanliga problem med temperaturgivare inkluderar korroderade ledningar och lösa anslutningar. Lyckligtvis felsöker kylvätskans temperatur på en 1985 Chevrolet El Camino är ganska enkel. Instruktioner
1

Park ditt El Camino i ett säkert område på plan mark. Aktivera parkeringsbromsen eller tillämpa däck slutar att hjulen på fordonet. Öppna huven och koppla bort den negativa batterisensorn.
2

titt under huven i övre motorn området. Placera detektorn kylvätsketemperatur monterad i insugningsröret nära toppen av motorn. Identifiera temperatursensor som en koppar-eller silverfärgade rör med en svart plast anslutning huvud.
3

bort temperatursensorn från insugningsröret. Inspektera trådarna i sensorn för slitna områden eller korrosion. Byt ut temperatursensorn om du märker några områden där ledningarna syns igenom. Återanslut sensorn till insugningsröret.
4

Se till att du ansluter sensorn till insugningsröret säkert, eftersom det kan också orsaka att sensorn inte fungerar. Inspektera området där kylvätska temperaturgivare ansluts till insugningsröret för luckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128819.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.