Placeringen av VIN på en motor

Sedan 1954 har biltillverkarna stämplat alla fordon med en Vehicle Identification Number (VIN). Dessa stämplar varierar i storlek från 11 till 17 tecken i en kombination av bokstäver och siffror. År 1981, National Highway Traffic Safety Administration krävs att varje fordon förses med en 17-siffrig formaterad identifikationsnummer. VIN används för att upprätta en historia som är unik för varje fordon. Numret kan hittas på transmissionen, dörrar, instrumentbräda, olika paneler på särskilda fordon (t.ex. lastbilar) och på motorn. Saker du behöver
Rag (tillval) katalog Flashlight (tillval) katalog Notebook
Pen
Visa fler instruktioner
1

lokalisera och dra huvfäste inuti bilen för att släppa huven. Frisläppandet huvfäste ska placeras runt ratten inne i kabinen hos fordonet. Vanligtvis finns det en ikon eller etikett på spärren.
2

Lyft huven försiktigt. Se till att säkra stöd för att hålla huven upp för att förhindra skador.
3

Lokalisera motorn. De flesta motorer ser snarlika med rör och flera delar som härrör från det. De flesta av de övriga delarna cirkeln motorn.
4

Titta efter VIN stämpeln sitter på framsidan av motorblocket. Du kan behöva använda en trasa eller en ficklampa för att läsa hur många som skräp eller olja kan ha plaskat på plattan. Några vins på motorerna är etsade på små plattor som är anslutna till motorn medan andra präglas direkt på motorn. Om du behöver VIN-nummer för din bokföring, se till att skriva ner numret i en anteckningsbok.
5

Frigör det stöd som håller huven och stäng den ordentligt men försiktigt.
Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128791.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.