Hur man plocka det bästa utbyte Strålkastare

Strålkastarna i en bil är bland de mest vitala delarna av fordonet. De används vid dåligt väder och mörkerkörning att se vägen och visar andra förare att fordonet är i körfältet. När en strålkastare går ut och behöver bytas ut, hitta och plocka det bästa utbyte strålkastare tar lite forskning. Lyser inte bara behöver arbeta, men de måste hålla, också. Saker du behöver
Bil manuell
Visa fler instruktioner
1

Titta i bilens instruktionsbok för att avgöra vilka strålkastare fordonet kräver. Strålkastare finns i olika storlekar, former och typer för olika fordon. Fordonets handbok kommer att få information om vad storlek, typ, form och specifika strålkastare är nödvändiga för fordonet. Alltid reda på detta innan du börjar leta efter ersättare lampor för att förhindra att köpa en olämpligt dimensionerad strålkastare.
2

Välj fyra eller fem strålkastare alternativ. Plocka de bästa ersättande strålkastarna kräver att ha några alternativ att jämföra mellan.
3

Jämför strålkastarna. Läs recensioner om de olika strålkastarna från både proffs och ägare. Ta reda på hur länge strålkastarna senaste i genomsnitt. Titta på specifikationerna och färgen av strålkastarna. Se alltid till att ljuset är en lämplig färg för statens lagar. De flesta stater anger gult eller vitt ljus, men vissa statliga lagar varierar något, speciellt i fallet med vita lampor som ser en liten blå, så var uppmärksam på färgerna också.
4

Välj ljus som har flest fördelar och minst antal nackdelar i jämförelse med de andra. Pros omfattar långvariga och goda recensioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128708.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.