Vinterdäck Vs . All - season däck AWD

Vinterdäck är utformade specifikt för körning i tung snö förhållanden , medan all - season däck är allmänna däck avsedda för olika väder . Den bästa typen av däck beror på väderförhållandena i ditt område . Vinterdäck

Vinterdäck är oftast gjorda av gummiblandningar som är utformade för att greppa vägen . Dessutom är de slitbanemönster genomkorsas av snitt kända som " lameller ", vilka är tunna snitt som gjorts in i däcket som delar kanterna på slitbanan i sektioner. Den extra kant kontakten ger bättre grepp på hala förhållanden .
Helårsdäck

-runt-däck är tillverkade av gummiblandningar för att kunna hantera både hot och kalla temperaturer . De slitbaneblock är mindre än på sommardäck. All - season däck har lameller , men färre än på ett vinterdäck .
Däcktyper i olika förhållanden

Vinterdäck ger den snabbaste stopptiden när finns i snöiga förhållanden . Enligt Edmunds Inside Line , vinterdäck sluta helt från 40 mph på 156 fot , medan all - season däck stoppa i 184 ft ta samma däck på samma bil , och sätta dem i torra körförhållanden , och de all - season däck kommer att överträffa de vinterdäck .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128706.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.