Hur du ändrar en Mercedes Fjärrkontroll Batteri

Mercedes - Benz fordon kommer med " smarta nycklar" som fungerar som nyckelbrickor för inresa till och fordonets tändning . De Smart tangenterna är försedda med små batterier som de som används i klockor . Liksom alla batterier , dessa batterier dör ibland och behöver bytas ut . Om din Smart Key inte verkar fungera mycket bra , eller om det inte fungerar alls , kan det vara dags för ett nytt batteri . Istället för att ta den nyckelbricka till en Mercedes återförsäljare , spara tid och pengar genom att byta ut batteriet själv . Saker du behöver
luddfri trasa
Batteri
Visa fler instruktioner
1

bort den mekaniska nyckeln från Smart Key genom att skjuta knappen på slutet av Smart Key och dra den mekaniska nyckeln rakt ut .
2

Sätt den mekaniska nyckeln i hålet i änden av Smart Key och tryck in den tills locket på baksidan av nyckeln öppnas . Ta bort locket för att exponera batteriet facket .
3

Tryck på snabbknappen mot handflatan tills batteriet faller ut . Använd en luddfri trasa för att sätta i ett nytt batteri med den positiva sidan vänd uppåt .
4

tillbaka batteriluckan genom att sätta plast flikar , sedan skjuta luckan stängd . Testa knapparna för att göra att det nya batteriet fungerar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128700.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.