Hur kan jag förbättra gas körsträcka på en tundra?

Om du har en Toyota Tundra, du förmodligen undrar hur du kan förbättra din gas körsträcka och spara pengar på bränslekostnader varje månad. Det finns några saker du kan göra för att garantera förbättrad gas körsträcka. Förväntad Tundra MPG

Enligt Toyota kommer den genomsnittliga mpg varierar något mellan varje Tundra trimpaket. För 2011 modeller, var bränsleekonomi antingen 15 mpg i staden och 20 mpg på landsväg eller 16 och 20.
Tire Pressure

När däcken är under- uppblåst, måste motorn arbeta hårdare för att gå framåt, öka mängden gas som används. Den rekommenderade PSI skall tryckas på din dörr, och även om det kan variera från år till år, är det sannolikt kommer att vara omkring 26 PSI för framdäcken och 29 psi för bakhjulen.
Baklucka Upp

Som visat på en 2005 episod av "Mythbusters", kör din Tundra med bakluckan upp minskar motståndet, vilket gör att din gas körsträcka förbättra.
körstil

ditt humör och stress nivå kan påverka din bränsleekonomi. Om du accelererar långsamt, kommer du att bränna mindre bränsle än om du kör aggressivt.
Rensa ut säng


Om sängen av din Tundra har blivit en praktisk plats att lagra dina verktyg och utrustning, kanske du vill ompröva dina val. Kör omkring med extra tyngd i hytten eller botten av lastbilen ökar bränsleförbrukningen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128623.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.