Hur Sök efter lastbil Använda VIN Numbers

En fordonets chassinummer (VIN) består av en kombination av tecken som innehåller både siffror och bokstäver. Om du vet hur man avkoda en VIN, kan du bestämma olika detaljer om din lastbil inklusive dess ursprungsland, tillverkare och tillverkare division, samt lastbilens funktioner samt fabrikat och år det gjordes. När du söker efter delar till din bil, kommer VIN hjälpa lastbilen delar butiken du kontaktar bestämma lämpliga delar till din bil, men bara flera tecken på VIN har den information som krävs för att hitta rätt delar. Instruktioner
1

Lokalisera din lastbil VIN. VIN kommer att vara belägen på en metallplatta stämplat på chaufför-sidodörren ram eller längs kanten av dörren. Om den inte är det, kommer det att visas på instrumentpanelen. Du kan visa VIN stämplat på en metallskylt på instrumentpanelen genom att titta genom vindrutan på förarsidan. VIN är 17 tecken långt.
2

Titta på andra tecknet. Denna karaktär avgör din lastbil tillverkaren. Detta kan vara ett nummer eller en bokstav, beroende på din lastbil. Till exempel är Chevrolet "1," Ford är "F" och en Dodge är ett "B." Addera 3

Lokalisera det tredje tecknet, som identifierar vilken typ av truck.

4

Läs tecken fyra till åtta. Den grupp av fem tecken anger din lastbilens egenskaper och är mycket viktigt när man letar efter delar. Denna grupp av karaktärer kommer att berätta en butik ett lastbilens funktioner, såsom modell, serie, kropp stil och motortyp, liksom all annan typ av information som gäller just din bil.
5

Leta den 10: e tecknet för att få din lastbil år. Till exempel, om du har en 1990 lastbil, kommer den 10: e tecknet vara en "L." Början i 2001, blev denna karaktär ett antal, så en 2001 lastbil kommer att ha en "1," 2002 "2" och så vidare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128549.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.