Min 2002 Jeep Liberty startar inte

Den Jeep Liberty fungerade som ersättare för den Jeep Cherokee. Det är rymligare än Cherokee och rider på en hjulbas som är ungefär tre inches längre. Liberty är tillgänglig i en fyrcylindrig eller sexcylindrig. Om din Jeep Liberty har problem med att starta, finns det flera saker du kan kontrollera innan du betalar en professionell för att diagnostisera det åt dig. Saker du behöver
Bensin
Bränslefilter
tändstiftsnyckel
Compression guage
Visa fler instruktioner
1

Lägg extra gas till Liberty . Liberty har en gas mätare som visar hur mycket bränsle som du har. I vissa fall kan bränslemätare vara fel och läsa att det finns gas när det inte. Lägg en gallon gas och vänta några minuter. Försök att starta din Jeep igen.
2

Byt bränslefiltret. En igensatt bränslefilter kan påverka starten av frihet genom att begränsa flödet av bränsle. Bränslefiltret på Liberty ska bytas var 25.000 miles. Filtret på Liberty finns på förarsidan av den bakre däcket.
3

Kontrollera dina tändstift. Använda en tändstiftsnyckel, ta bort pluggarna från Jeep. Om spetsar tändstiften täcks i bränsle eller kol, ersätta dem. Skräp på tändstiften hindrar dem från att skjuta ordentligt, vilket påverkar Jeep start.
4

Placera en kompression mätare i öppningen där en av tändstiften ligger. Försök att starta bilen och ha en assistent läsa mätaren. Trycket på Jeep Liberty bör vara inom 125 och 160 PSI. Om det är lägre än kamremmen är den skyldige, och kommer att behöva bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128478.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.