Hur man håller ett motorblock varm i kallt väder

Bilar har svårare start i kallt väder. Samtida fordon trängs motorrummet med tillbehör, och skydda motorn med hasplåtar. Skyddet faktiskt tillhandahåller en grad av isolering för kallt väder. Men äldre bilar har mer utrymme i motorn och är föremål för skadeverkningar av kalla temperaturer. Att hålla motorn varm på vintern hjälper till att skydda fordonet från potentiella skador i samband med kallstarter och samtidigt se till att du har möjlighet att starta bilen på vintern. Saker du behöver
Blanket
bil täcka
Förlängningssladd
Visa fler instruktioner
1

parkera din bil nära en vägg eller i en carport eller garage . Allt som blockerar vinden hjälper till att hålla motorn varm.
2

Placera en filt på motorn under huven. En elektrisk filt är perfekt, men någon filt kommer att fungera. Se till filten täcker intag och sidor av motorn. Ta filten innan fordonet. Addera 3

Täck ditt fordon med en fullstor bil täcka. Knyt ändarna på däcken så att locket hänger ner och blockerar vind från att tränga in i motorrummet.
4

Anslut kylaren till ett eluttag. Äldre fordon och fordon byggda för kallt väder användning har ofta värmare anslutna till kylaren som passar i ett vanligt vägguttag. Kör en förlängningssladd till fordonet och koppla in värmaren om fordonet är så utrustad.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128301.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.