Vad orsakar Hjullager till Grind?

Hjullager ansluta hjulet på axeln och låt det snurra utan slipning eller friktion. De skall vara ordentligt smorda bo i fungerande skick - en uppgift som kan göras på någon bil glidmedel butik. Om du hör slipning i bilens hjul, så finns det en god chans att lagren måste repareras eller bytas ut. Det finns några orsaker till hjullager hjul att tänka, men du måste ta bilen till en automatisk professionell och be denna person att ta upp frågan för att undvika större skador och kostnader ner linjen. Smuts

Med tiden ansamlas smuts i fettet i hjullagren. Denna smuts orsakar friktion inom de små kullager och deras hölje, vilket får dem att mala. Den bästa lösningen är att ta bilen till en mekaniker och honom ren och packa lagren. Du kommer omedelbart att märka en skillnad i ljudet och jämnhet av dina hjul när du kör.
Age

Precis som alla andra delar av en bil, hjullager får gamla och behöver bytas ut. Så länge bilen är i rörelse, är lagren fungerar och i ständig rörelse. De kan falla ur höljet, vilket kan gå sönder och orsaka axeln att slipa insidan av hjulet, behöver bytas ut.
Torrhet


Fast inte som vanligt, om dina hjul går utan en ordentlig smörjning under en extremt lång tid och du kör den hela tiden, kan fettet bära tunna. Detta gör att ditt lager för att snurra utan smörjning, skapar friktion och slipning i hjulet. Det är alltid en bra idé att få din bil "lubed," eller ordentligt smord, minst en gång om året för att undvika sådana problem.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128261.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.