Hur Återvinn plaststötfångare

Även kommunala återvinningsprogram accepterar många olika typer av plaster för återvinning, är bildelar allmänhet inte återvinnas med hushållsavfall. Vissa biltillverkare arbetar på att skapa mer återvinningsbara bildelar, men tills det är mer utbredd, måste du återanvända istället för att återvinna dina bildelar. Om du har en begagnad stötfångare plast bil som fortfarande är i bra form, ett bra sätt att återvinna det är att sälja den till en skräppost eller bilskrot som handlar med begagnade bildelar. Saker du behöver
Computer
Telefon
Visa fler instruktioner
1

Ta bort stötfångaren från bilen, var noga med att hålla stötfångaren så intakt som möjligt. Om det finns några skruvar eller bultar som håller fast stötfångaren till resten av bilen, se till att placera dem på en säker plats för senare användning.
2

Hitta en köpare av begagnade bildelar i ditt område . Kontrollera med din lokala sopor dumpern att ta reda på om den rekommenderar några bildelar återförsäljare, eller kontakta den återförsäljare som du köpte bilen, för att ta reda på om det fungerar med några specifika återförsäljare i området. De flesta städer har flera återförsäljare skräp bil som köper och säljer delar, så du bör inte ha alltför mycket problem med att hitta en plats att ta stötfångaren där den kommer att ha hopp om att bli köpt. När du har hittat en, ta reda på dess drop-off timmar.
3

Load stötfångaren till bilen och köra den till skroten. Som en artighet, passera längs några bultar eller skruvar som fäster stötfångaren till bilen, om du har dem. Ta med din legitimation, eftersom du kan behöva lämna den till skroten för att göra en donation. Beroende på skroten, kan du tjäna några dollar för donation.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128202.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.