Var är bränslefilter Belägen på en 2006 Pontiac G6?

Någonstans i bränsleavgivningssystem av bilar och lastbilar finns det en komponent som kallas bränslefiltret. På många fordon, är bränslefiltret monteras på bränsleledningen. På andra fordon, t.ex. 2006 Pontiac G6, är bränslefiltret delen av bränslepumpen modulen placerad inne i bränsletanken. Om du någonsin behöver byta bränslefiltret på G6, kommer den största utmaningen sannolikt att få till det. Saker du behöver
Jack
2 stoppklossar Sida 2 pallbockar
Fuel hävert pump
bränslebehållare
Hylsnyckelsats
Skruvmejslar
Tänger
Skiftnycklar
Open-end skiftnycklar
Box-end skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

Park Pontiac G6 på plan mark och dra åt parkeringsbromsen. Lyft huven och stötta öppen. Sa minuskabeln från batteriet. Placera en hjulklossindikator framför och bakom en av de främre däcken. Lyft den bakre änden med en domkraft och sänka G6 på två pallbockar. Avlägsna domkraften.
2

Töm bränsletanken till en godkänd bensindunk, med hjälp av hävert pump. Koppla bränsleledningar och påfyllningsröret från tanken.
3

Lossa kablaget från tanken. Placera domkraften under mitten av tanken. Unbolt band som håller bränsletanken till ramen av Pontiac G6, med hjälp av en hylsa eller skiftnyckel. Sänk tanken till marken med domkraften och dra ut den från under G6. Unbolt locket för bränslepumpen /filtermodul från tanken. Bränslefiltret är en del av modulen och kan inte bytas separat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128149.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.