Hur man reparerar Keyless Entry på en Chrysler Sebring

Chrysler Sebring använder ett nyckellöst system för inresa som styrs av en trådlös fjärrkontroll. Du kan använda denna keyless inresa fjärrkontrollen för att låsa upp dörrarna utan att fysiskt sätta nyckeln i Sebring dörren. Däremot kan du inte använda bara någon Keyless fjärrkontroll, eftersom Sebring levereras med en förprogrammerad fjärrkontroll. Om du köper en annan, måste det vara av samma modell för att arbeta. Om fjärrkontrollen posten ger dig problem, fixa det genom att programmera om fjärrkontrollen till din Sebring. Saker du behöver
Keyless remote
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Klicka på "Lock"-knappen på fjärrkontrollen fem gånger, trycka på knappen varje två sekunder. Detta kommer att synkronisera fjärrkontrollen. Tryck på en knapp på fjärrkontrollen för att se om det fungerar igen. Om inte, fortsätt till steg 2.
2

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till "Run" och vänta på tändningen låter att upphöra. Observera att "Run"-läget är så långt du kan vrida nyckeln medurs utan att veva bilens motor.
3

Klicka och håll på "Lås upp"-knappen på fjärrkontrollen, sedan vänta . 4 sekunder
4

Klicka på "Panik"-knappen på fjärrkontrollen i 4 - till 10-sekunders tid sedan trycka på "Lås upp"-knappen. Fortsätt att hålla "Lås upp"-knappen nere, släpp sedan båda knapparna efter en sekund. Du kommer att höra en klockringning att signalera att du har angett den nyckellösa läget posten programmering.
5

Klicka såväl "Lock" och "låsa upp" knapparna samtidigt på fjärrkontrollen, släpp båda, klicka och släpp bara på "Lås upp"-knappen. Om en sekundär Keyless fjärrkontroll är det ena inte fungerar, upprepa detta steg för att avlägsna.
6

Ta ur startnyckeln och testa keyless inresa. Om fjärrkontrollen inte svarar, måste du besöka en Chrysler återförsäljare att ha tekniker rätta till systemet. Eller, kanske du måste byta ut fjärrkontrollen helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128139.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.