Låsningsfria bromsar Issues

låsningsfria bromsar frågor på moderna fordon är inte särskilt vanligt, enligt Allpar reparationer. Även om detta är goda nyheter, är inget mekaniskt system ogenomtränglig för problem. Låsningsfria bromssystem kan begränsas i sina skyddande kapacitet och de kan också fungera. Dessutom kan låsningsfria bromsar sensorer vara ett problem, vilket tyder på ett problem till en förare som kan eller inte kan finnas. Olika ytor

låsningsfria bromsar inte är lika effektiva på alla typer av ytor, enligt AA1Car. Medan låsningsfria bromsar hjälpa en bil att stanna vid säkrare avstånd vid körning på vått underlag, bilar som kör på torra ytor kan vara resistenta mot låsningsfria bromsar skydd. Specifikt gör låsningsfria bromsar inte alltid minimera avståndet som krävs för att få en bil att stanna på torr asfalt. Eftersom däcken naturligtvis få mer friktion på torrt underlag, kan standardsvar bromsarna fungerar liksom låsningsfria skydd.
Pumping bromsarna

Pumping bromsarna kan orsaka problem med låsningsfria bromsar system, enligt AA1Car. Broms pumpning minskar effektiviteten av låsningsfria bromsar. När en förare pumpar bromsarna, han huvudsakligen utför en av de arbetsuppgifter antilocks är avsedda att göra. Genom att låta en aktiverad låsningsfritt bromssystem att pumpa bromsarna automatiskt, kommer bilarna nästan alltid kommer att vila på säkrare avstånd än en förare att göra det manuellt.
Sensor Störningar
< p> låsningsfria bromsar sensorer har en tendens att sluta fungera, enligt Allpar Reparationer. Sensorer kan felaktigt lysa på en instrumentpanel, som ger föraren ett falskt intryck av att låsningsfria bromsarna aktiveras. Ofta, smuts eller korrosion orsaka problem sensor, utlöser det att slå på och hålla på, eller gå på och av. Hålla bilmotorer underhålls på rätt sätt och bromsvätska fullt är ett klokt sätt att avvärja sensor faror.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128111.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.