Hur du avgör vilken främre lagret på en bil är dåligt?

Hjullagren av din bil låta dina hjul att fritt vända när du kör på vägen. Dessa lager finns i bilens nav eller i rotorn eller bromstrumman. Att veta hur man berättar om din främre lagret är dåligt eller inte kan förebygga olyckor och låta dig veta om ett byte eller reparation är nödvändig. Det finns många sätt att berätta när en främre lagret på en bil är dåligt. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Ta bilen till en enhet, och lyssna till ljudet av dina hjul när du vända bilen eller när du börjar att påskynda. Om du hör något skrapande ljud, kan detta vara ett tecken på att din främre lagren är dåliga.
2

Parkera bilen i ditt garage och jack upp det med din domkraft. Använd din pallbockar som stöd för din bil medan du undersöker de främre hjullagren.
3

Håll ett hjul i händerna och skaka den. Det borde vara mycket minimal rörelse när du försöker skaka hjulet. Om det stenar, innebär detta att hjullagret är redan löst eller sliten och kan behöva bytas ut eller justeras.
4

Flytta bilens växel till neutralläge för automatiska fordon eller ur växel om du använder manuell transmission.
5

Rotera bilens hjul. Om du hör brus eller känner motstånd medan du gör detta, kan det betyda att hjullagren är skadade och behöver bytas ut.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128107.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.