Hur du ändrar en digital klocka på en Infiniti M35

Eftersom bidraget uppdelningen av Nissan Motors, har Infiniti tillverkar lyxbilar sedan 1989. Den Infiniti M35 är en elegant, medelstor lyx sedan som infördes för 2002 års modell. Många M35 modellerna har både trendiga analoga klockor och diskreta och bekväma digitala displayer klocka. De digitala klockorna i Infiniti M35S är kopplade till GPS-navigationssystem, vilket gör dem otroligt exakt och nästan själv-inställning. Om den digitala klockan i din Infiniti M35 är visar fel tid, justera tiden manuellt och kontrollera inställningen för tidszon för att rätta till problemet. Instruktioner
1

Leta reda på "Inställningar"-knappen till höger om Infiniti Controller på multifunktionell kontrollpanel i din Infiniti M35.
2

Tryck på "Inställning "knappen, och vrid Infiniti Controller medurs tills" Clock "är markerat på skärmen. Tryck på "Enter"-knappen längst upp på Infiniti Controller för att göra ditt val.
3

Vrid Infiniti Controller för att markera "På" och tryck "Enter" för att aktivera bilens på skärmen klockan, detta orsakar en digital klocka för att visa permanent i det övre högra hörnet av skärmen
4

Tryck på "Down" pil på Infiniti Controller för att markera "Clock. Format "alternativet. Vrid Infiniti Controller för att välja mellan 12 -. Och 24-timmars tidsformat
5

korrigera tiden visas på den digitala displayen, om det behövs. Tryck på "Down" pil-knappen för att markera "Offset Adjust" alternativet, och vrid Infiniti Controller vänster eller höger för att minska eller öka tiden i steg om en minut.
6

Använd "Down "pil på Infiniti Controller för att markera" Daylight Savings Time "alternativet. Rotera Infiniti Controller att välja mellan "On" eller "Off" inställningarna, och tryck på "Enter"-knappen för att göra ditt val.
7

Tryck på "Down" pil-knappen för att markera " Time Zone "alternativet på den digitala displayen. Vrid Infiniti Controller för att välja lämplig tidszon. Välj mellan Pacific, Mountain, Central-, Öst, Atlanten, Newfoundland, Hawaii, Aleuterna och Alaska tidszoner.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128063.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.