Hur man gör med begagnade kylarvätska

kylarvätska - eller glykol, som det också kallas, eller kylvätska - är den vätska som cirkulerar inuti motorblocket. Det håller din motor från överhettning vid alla körsätt. Gemensam kylarvätska är gjord av den kemiska etylenglykol eller propylenglykol. Även om dessa är biologiskt nedbrytbara i den utsträckning att de kommer att bryta ner med tiden, i sin ursprungliga form de anses giftiga. På grund av detta, bör du återvinna alla typer av kylarvätska. Saker du behöver Málaga Telefon
Begagnade mjölkkanna eller läsk kanna med lock
Marker
Visa fler instruktioner
1

Plocka upp telefonen och ringa Nationell Recycling Coalition vid 800-CLEANUP. De kommer att ge dig information om återvinning specifik för ditt område av landet.
2

Drain används kylarvätska i en tom mjölkkanna eller läsk kanna med ett lock som kan förseglas. Många städer har återvinning program på plats som kommer att förfoga över din begagnade kylarvätska om du lämnar det ut bredvid din vanliga soporna. Var säker på om din kommun har ett sådant program, och märka behållaren med en markör så det är inte fråga vad som finns i kannan.
3

Transport en sluten behållare med använt kylarvätska till ditt grannskap järnaffär eller någon bil /lastbil serviceverkstad. Om du är osäker, kalla dessa platser för företag att se till att de kommer att ta dina slutna behållare för återvinning.
4

Kontakta din samfundets handelskammaren. De kommer att hänvisa dig till platser av företag som kommer att acceptera kylarvätska för återvinning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127998.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.