Hur du hittar Cast nummer på en Cummins 5,9 Engine Block

Cummins 5,9 dieselmotorn är vanligt förekommande i bussar , skåpbilar och andra tunga fordon . Motorn är också en valfri kraftverk i 3/4-ton och 1 - tons versioner av 1994-2002 Dodge Ram pickup . Tupy SA och Teksid SpA tillverkat 5.9 motorblock för Cummins , och det enda sättet att berätta vilket företag gjorde ett visst block är att lokalisera den gjutna stämplat eller präglad på blocket . Du måste gå under för att lokalisera var gjutna numret . Saker du behöver
mekaniker hand lampa
Visa fler instruktioner
1

krypa under fordonets främre del på förarsidan och tittar upp på området av blocket under injektorn pumpen. Du kan behöva använda en mekaniker hand lampa för bättre synlighet .
2

Lokalisera den stora kabelstammen monterad på blocket . Den gjutna numret för Cummins 5,9 motorblocket kommer att ligga strax under ledningsnätet och ovanför den plats där oljetråget möter blocket . Motorblock gjuts av Tupy har ett tvåsiffrigt tal präglat på blocket ytan . Block avgivits av Teksid inkluderar en längre serie av siffror i en mindre storlek .
3

Flytta till passagerarsidan av bilen och ser direkt under oljefiltret monteringsaggregatet . En annan instans av gjutna numret kan hittas på blocket , framför den främre turbo dräneringshålet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127972.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.