Lägga Transmission Fluid till en 1999 Volkswagen Jetta

transmissionsolja fungerar som smörjning för transmissionsorgan i bilen. Hålla din sändning fullt smorda förhindrar dyra överföring reparationer ner linjen. Under huven är det 1999 Volkswagen Jetta ganska enkelt att hitta runt. Den transmissionsolja oljestickan har en klarröd handtag formad som ett "O" och ligger på förarsidan mot vindrutan. För att få en korrekt behandling, är det bäst att kontrollera nivåerna transmissionsolja när bilen har varit igång i minst fem minuter och motorn är varm. På en kall dag, låt motorn gå i minst 10 minuter. Kontrollera med ditt fordon manual för Rekommenderad transmissionsolja. Saker du behöver
Rag
Funnel
Transmission Fluid
Visa fler instruktioner
1

Vrid motorn och låt motorn gå minst fem minuter, eller 10 i kallare klimat, för att kontrollera att motorn är varm. När motorn är varm, parkera bilen, stäng av motorn och öppna huven.
2

Dra ut oljestickan transmissionsolja. Torka av transmissionsolja bort av oljestickan med ditt trasa så mätstickan är ren. Doppa stickan tillbaka hela vägen tillbaka in i transmissionsolja öppningen. Ta ur oljestickan, den här gången kontrollerar åtgärden markeringarna på oljestickan att se om Jetta är låg på transmissionsolja.
3

in den lilla öppningen i slutet av tratten i överföringen behållaren öppnas och häll lite transmissionsolja i tratten. Häll lite i taget för att inte överfylla den.
4

Ta bort tratten och ställ den åt sidan. Torka av oljestickan och kontrollera ditt transmissionsolja nivå.
5

Upprepa steg 3 och 4 tills transmissionsolja kvar på mätstickan är vid markering som säger "full."
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127850.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.