Hur jag hand om en aluminium Trailer?

Häst, camping och andra vagnar är i allmänhet gjorda med antingen stål eller aluminiumram. Aluminium släpvagnar är mer lätt, men om du äger en, vet du att det kan buckla lätt om det förvaras utomhus och kan oxidera snabbt om den inte hålls ren. Om din släpvagn inte är omsluten, kan den också samla smuts och damm. Hur du behålla, förvara och rengöra trailer kommer att göra en skillnad i sitt utseende och öka dess hållbarhet och livslängd. Saker du behöver
polska
Rags
Tätningsmedel
makt bricka
Trädgårdsslang
Soap
Täckt parkeringsplats
Visa fler instruktioner

1

Torka din släpvagn ren från smuts och skräp. Se till att alla uppstoppad på lera städas bort. Vanliga problemområden inkluderar precis ovanför hjulen och på vagnens bakre. Använd en fuktig trasa för att ta bort smutsen. Använd en trädgårdsslang för att spraya din släpvagn med vatten och tvätta med tvål som du skulle en bil. Om detta inte fungerar, prova en makt bricka är högt tryck vattendimma.
2

Putsa din släpvagn med ett rengöringsmedel som är säkert att använda på aluminium. Fråga en säljare på din bilvård shop för sin produkt rekommendationer. Använd en polish som tar bort bromsdamm, oxidation och vatten fläckar. Spraya polish direkt på din släpvagn och försiktigt gnugga in det i trailern med en trasa. Använda ett tätningsmedel på din trailer kommer att bevara det arbete du har gjort och hålla det ser blankt. Spraya vaxet på din släpvagn, var noga med att täcka alla aluminium områden. Om du har en öppen släpvagn, såsom en hästtransport, vara säker på att sopa det inre fria från skräp efter varje användning. En trädgårdsslang eller högtryckstvätt hjälper dig att ta bort fastnat-på smuts.
3

Aluminium är en tunn, lätt metall. Det kan bucklig lätt, även av hagel eller en makt bricka är högt tryck vattenstråle. När du inte använder din trailer, förvara den i en täckt plats, till exempel ett garage eller täckt parkeringsplats, för att hålla den säker från väder och vind. Du kan också använda ett lock som passar din släpvagn för att hålla damm och smuts borta.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127842.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.