Så här kontrollerar Automatic Level Transmission Fluid i en VW Beetle

Kontroll automatisk transmissionsolja (ATF) nivåer i din VW Beetle kan vara skillnaden mellan din bil reglagemanövrerna smidigt och du behöver kostsamma reparationer eller en ny växellåda. Syftet med vätska är att hålla växellådans delar smörjas så att den fungerar ordentligt. Nyckeln till att kontrollera din vätskenivån är att märka när vätskan faller på överföring oljestickan. Om vätskan ligger vid eller något över "FILL" pilen ligger nära slutet av oljestickan, då du är i god form. Om inte, måste mer vätska tillsättas. Saker du behöver Flighter Long, mager tratt
automatisk transmissionsolja (ATF) katalog Shop rag
Visa fler instruktioner
1

Starta motorn på din Beetle att låta motorn varm till arbetstemperatur. Detta kommer att ge dig en korrekt fluid-nivå läsning.
2

Pop huven av Beetle och stötta upp så att du kan arbeta.
3

Pull transmissionsolja oljestickan placerad långt bak på motorn. Du kommer att märka en röd slinga.
4

Torka av vätskan som redan har samlats på oljestickan. Stick tillbaka in i växellådan och dra ut den igen, denna gång för att få en läsa på vätskenivån.
5

Mät vätskenivån vara säker på att det är vid eller något över "FILL" arrow ligger nära slutet av stickan. Om mer vätska behövs, placera tratten i hålet där du drog mätstickan. Öppna en flaska av automatisk transmissionsolja och häll en liten mängd vätska i tratten.
6

Kontrollera din vätskenivån igen. Upprepa denna process för att kontrollera och tillsätta vätska tills din Beetle har tillräckliga nivåer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127811.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.