2003 Chevrolet påminner

Chevrolet har varit i bilindustrin i mer än ett sekel. En del av General Motors, är Chevrolet gör fortfarande sitt bästa för att ge kvalitet fordon. Trots den senaste tidens problem bilindustrin, är företaget fortfarande gör sitt bästa för att garantera säkerheten för sina konsumenter. Flera återkallelser har gjorts för 2003 Chevrolet modeller härrör från potentiella problem eller problem med vissa fordon. Suspension

En återkallelse inleddes i september 2003 för Chevrolet minibussar sedan en interferens upptäcktes mellan styrspindeln och nedre kulleden gummistövel. Denna störning utsätter kulskålen till kontamination, vilket gör att den slits ut snabbare än väntat. När detta händer, kan ett nedre parti av bilen kollapsa och kommer i kontakt med marken, vilket gör att föraren att tappa kontrollen över fordonet. Detta minns främst påverkade Astro modellen, och antalet potentiella berörda enheterna var cirka 41.477.
Bromsar

Farliga frågor om tjänsten och parkeringsbroms sågs inom flera av Chevy 2003 modeller. I februari 2004 ett återkallande inleddes avseende Färdbromsarna på vissa Chevrolet lastbilar, skåpbilar och sport utility fordon. En del av bromssystemet hydro-boost bostäder lättnad ventilborrning inte uppfyller Federal Motor Vehicle Safety Standard. Med denna fråga, kommer bromsning ta mer ansträngning och en förare kan missräkna retardation, vilket kan leda till en olycka. Antalet potentiella berörda fordon uppgick 68.875. Några av de drabbade modellerna är Avalanche och Express.
Stöldskydd

I februari 2004 blev en återkallelse meddelades påverkar 2003 Corvette modeller angående ett misslyckande i deras stöldskyddssystem låssystem. Några av de bilar som är utrustade med elektroniska system Kolumn Låsa har noterats till felfunktion och lås ratten även om ECL är avstängd. Om en förare försöker skynda på, kommer bilen flyttas men ratten kommer fortfarande vara låst, vilket resulterar i en eventuell krasch. Det finns cirka 126.624 enheter eventuellt berörs av denna fråga.
Säkerhetsbälten

2003 Chevrolet modeller har återkallats på grund av problem i deras fram-och baksätet. En sådan återkallelse hände i februari 2003 då en återkallelse gjordes på Express-modellen, som låsbeslagsenhet av säkerhetsbälten visade sig vara otillförlitliga under en krasch. Express-modeller som kan påverkas av detta var 18.327.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127798.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.