Hur installerar jag Keyless Entry på en 96 Chevy Tahoe?

Lägga ett keyless inresa fjärrkontrollen till en '96 Chevy Tahoe ger dig friheten att ange din lastbil utan att behöva krångla med nycklarna. Fördelarna med att ha ett keyless inresa fjärrkontrollen installerat på din lastbil nå bortom bekvämlighet och komfort. Keyless inträde är en förbisedd säkerhetsanordning som gör att du kan komma in i din bil snabbare när du känner dig hotad. Och fjärrkontrollen är utrustad med ett överfallslarm som ljuder signalhornet och blinkar lamporna i din tid av behovet. Saker du behöver
Byglingstråd
Visa fler instruktioner
1

Hitta datalänk hamn under förarsidan instrumentbräda. Se till att det finns metall kontaktstift i plint 8 och 4. Anslut plint 8 till plint 4 med en lämplig bygel. Låt bygel ansluten under programmeringen. Den Tahoe reagerar genom att automatiskt låsa och låsa upp dörrarna för att bekräfta in i programmeringsläge.
2

Tryck och håll ner både "Lock" och "låsa upp" knapparna tillsammans på den första fjärrkontrollen du programmerar. Efter 15 sekunder, svarar fordonet genom att låsa och låsa upp dörrarna. Släpp knapparna på fjärrkontrollen.
3

Upprepa föregående steg om eventuella kvarvarande fjärrkontroller du programmerar. Detta måste göras inom en minut efter steg 2. Annars måste du starta hela processen över att lägga fjärrkontroller till lastbilen. Avlägsna bygel från terminalerna under instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127792.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.