Hur tar jag bort och ändra BMW 330i pannlampor?

BMW stoltserar i att producera en av världens finaste lyxbilar. Även bilarna kan vara oerhört lyxigt, kräver de fortfarande grundläggande reparationer och underhåll. Ta bort och byta BMW 330i strålkastare är inte olikt byta strålkastare på någon bil, men på grund av att tillverkningen av det elektriska systemet är ansluten till din strålkastare, många BMW 330Is kan stödja mer-kraftiga lampor. Ändra dina BMW 330i strålkastare kräver noggrann uppmärksamhet vid hantering och installation av din nya lökar. Saker du behöver
Ersättningslampor
Duk handskar
Visa fler instruktioner
1

lökar köpa nya på en lokal bildelar och tillbehör butik. BMW 330Is använder PIAA 9006 lampor. Du bör köpa den typ av lampa som bäst passar dina önskemål och budget. De varierar i pris från under $ 10 till över $ 70, beroende på typ och ljusstyrka lökarna.
2

Pop huven på din BMW. Den strålkastare facket kan endast nås från insidan av motorrummet under huven. Ankaret skruven som håller varje pannlampan på plats Addera 3

Skruva. Beroende på året för din BMW, kan Ankarskruven antingen nås bakom aggregatet fallet och parallellt med marken (i äldre modeller) eller på toppen av aggregatet fallet och vinkelrätt mot marken (i nyare modeller).

4

Ta bort de gamla lamporna från varje pannlampan. Återigen, beroende på vilket år din BMW, kommer lökarna antingen hållas på plats med liten skruv (i äldre modeller) eller en plastspärren (i nyare modeller).
5

Installera nya lökar och antingen skruva fast lampan på plats eller låsa lampan på plats med plasten spärren. Var noga med att fästa samma kablar och anslutningar till de nya lamporna som var knutna till de gamla glödlamporna. Detta är särskilt viktigt om du byter ut dina glödlampor med ljusare och mer kraftfulla strålkastare lökar.
6

Byt strålkastare montering och förankra den på plats med ankaret skruv.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127784.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.