En 2005 Malibu startar inte

Chevrolet Malibu är en medelstor sedan som tillverkas av General Motors. I Malibu ursprungliga produktion springa avslutades 1983, men modellen kom tillbaka för en andra omgång av produktionen startar under 1997 och fortsätter till nutid. Om din 2005 Malibu inte startar, en dåligt fungerande tändsystem, dött batteri, dåliga starter, tom bensintank, eller felaktiga tändstift är bland de möjliga orsaker. Du kanske kan sätta fingret på problemet i några enkla steg och få din Malibu tillbaka på vägen, eller åtminstone informera en mekaniker om det misstänkta problemet. Saker du behöver
2005 Chevy Malibu Repair Guide
startkablar
Spark testare
Visa fler instruktioner
motorn inte Crank
1

Testa Malibu batteri genom att försöka hoppa starta det.
2

Låt motorn igång i 10-15 minuter om skjuts är framgångsrik.
3

Koppla startkablar och stänga av Malibu motor.
4

försök starta Malibu. Om det fortfarande inte startar, är detta ett tecken på att batteriet inte håller en laddning och behöver bytas ut.
5 p Om den skjuts inte fungerar, har en mekaniker kontrollera tändningen och starter.
Motor Vevar Men startar inte
6

Lägg bensin i bränsletanken och försök starta Malibu, eftersom det kan vara slut på bränsle.
7

Använd en gnista testare att kontrollera varje tändstift för att se om något är fel. Dåliga tändstift kan inte tända luft /bränsleblandningen levereras till din motor.
8

Vrid nyckeln till "ON"-inställningen och lyssna efter bränslepumpen att engagera sig. Om du inte hör något, kan bränslepumpen vara trasig.
9 p Om du hör bränslepumpen och har gjort att dina tändstift är i god form, be en mekaniker att inspektera kamrem för att se om den har gått sönder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127754.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.