Hur man byter en strålkastare på en Lexus LS 400

Byta en strålkastare på en Lexus LS400 är inte en svår uppgift och kan göras hemma på under en halvtimme. Byta strålkastare är en normal del av bilens underhåll som behöver göras för din säkerhet, liksom säkerheten för andra förare. Kontrollera din strålkastare var sjätte månad för att säkerställa att de är i funktionsdugligt skick. Saker du behöver
platt skruvmejsel
pappershandduk eller trasa
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna pannlampan genom att försiktigt dra ut det samtidigt som du vrider den. Den pannlampan på en Lexus dras från utsidan. Om det aldrig har tagits bort innan, kan det vara svårt att komma igång. Wedge en platt skruvmejsel i tätningen omger strålkastare för att få ett visst inflytande, och sedan dra ut den. Var noga med att inte dra ut strålkastaren helt, eftersom den är kopplad till bilen. Dra det tillräckligt långt bort från bilen för att komma åt lamporna utan att dra på de elektriska komponenterna.
2

bort kabelhärvan från lampan med hjälp av en skruvmejsel för att bända bort det. Det finns också en svart ring som håller lampan, vrid den i moturs riktning för att ta bort det. Dra glödlampan rakt ur selen.
3

Skjut nya lampan i sockeln. Använd en pappershandduk eller trasa när man håller glödlampa, eftersom olja från fingrarna kan orsaka att glödlampan att värma ojämnt och spricka när den slås på.
4

Byt ut den svarta ringen genom att vrida medurs. Skjut kabelhärvan ihop.
5

Tryck strålkastare montering tillbaka in i bilen. Du kommer att höra eller känna en kick när du trycker. Detta indikerar att enheten är säker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127731.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.