Hur hitta en Automotive Låssmed

Glömt dina bilnycklar? Behöver du en kopia av din nyckel? Är din nyckel avbröts i din tändning eller din tändning skadas av stöldförsök? Du kan ringa generalagenten, men har dina nycklar ersätts av återförsäljaravtalet är ganska dyr, för att inte nämna att betala för en fiberkabel. Om du har övervägt att kalla en bil låssmed, vara medveten om att i enlighet med Better Business Bureau, är låssmed bedrägerier på uppgång. Det är mycket viktigt - särskilt när det gäller din bil - för att hitta den mest kvalificerade och tillförlitliga professionella att hantera dina behov. Instruktioner
1

Bestäm om du behöver en specialist för ditt problem. De flesta allmänna låssmeder har utbildning inom fordonsindustrin reparation av lås. Om du har en låssmed du har varit nöjda med tidigare, med alla medel ge honom ett samtal och frågar om han kan hantera ditt problem. Om inte, kan han ge säkert dig en referens för en pålitlig och kunnig låssmed som specialiserat sig på bilar.
2

Använd en professionell organisation för att hitta en låssmed i ditt område. Du kan använda en statlig sammanslutning eller en nationell såsom Associated Låssmeder of America, som har en "hitta en låssmed" funktion på sin webbplats. Med hjälp av en branschorganisation för att hitta en låssmed försäkrar att du kommer att få en ansedd, licensierad och högt utbildad låssmed.
3

Ring låssmed närmast dig och frågar om han kan hantera ditt fordon . Vissa bilar låssmeder endast hantera vissa bilmärken eftersom vissa biltillverkare inte tillåter någon annan än ett återförsäljaravtal för att serva sina bilar eller programmera sina anti-stöld transponder, eller "chip" nycklar och nyckellösa fjärrkontroller inträde. Om låssmed du når inte, be honom för en rekommendation.
4

Be låssmed för att ge dig en offert på tjänster. En ansedd låssmed kommer inte ändra priset när han är på plats. Han ska också be att få se din registrering och identifiering för att säkerställa att han arbetar på din bil. Om du känner dig obekväm på något sätt med låssmed som kommer på plats, kom ihåg att du har rätt att vägra service och att ringa en annan. Med hjälp av en professionell organisation för att hitta din låssmed i allmänhet gör dessa särskilt oroar en icke-fråga. Efter låssmed tar ditt problem och ger dig de viktigaste och nyckelbrickor, kommer han debiterar troligt att du halva priset för eventuella ytterligare kopior.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127665.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.