Hur du ändrar ett filter Cabin Air på en 1992 Toyota Pickup

Byta luftfilter regelbundet är viktigt för vanliga motorn underhåll och för din egen personliga hälsa. Toyota bilar och pickups kom inte från fabrik utrustad med filter kabinluft till 2001, men du kan köpa filter kabinluft och filter bostadsenheter som kan installeras i bilen. Om din 1992 Toyota pickup har en stuga luftfilter installerats, byte filter är lätta att byta och ska bytas ut en gång om året. Instruktioner
1

köpa lämplig luftfilter för 1992 Toyota pickup. Du måste veta storleken på din motor för att få rätt filter.
2

Leta kabinen luftfilter bostad på din Toyota pickup. Sedan 1992 modellerna kom inte ut ur fabriken utrustad så kan den monteras på ett antal platser. Leta i handskfacket, under instrumentbrädan eller under huven. Under huven är den vanligaste platsen.
3

Ta av locket luftfilterhuset enheten och skjut det gamla luftfiltret ut. Nyare miljövänliga modeller av luftfilter finns på marknaden nu som kan sköljas och återanvändas. Om du har något av dessa filter redan på plats, skölj den ordentligt med vatten tills vattnet rinner genom ren och filtret är synligt ren från smuts och skräp. Låt denna typ av filter för att torka ordentligt innan du sätter tillbaka och vrida lastbilsmotorn på.
4

Ta det nya filtret ur lådan, om tillämpligt. Skjut in filtret i bostaden, möta upp med produkten bokstäver visar på toppen. Säkra tillbaka locket på enheten och kasta det gamla filtret i soporna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127625.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.