Hur man tar bort Dubbelhäftande tejp från en bil

Dubbelsidig fordonsindustrin tejp är mycket starkare än den som används i bostäder och kontor. Den är utformad för att hålla bildelar på utan extra spik eller skruv. Det används ofta för att fästa bil emblem, lister och andra dekorativa element. Ta bort det tar lite tid men kan åstadkommas. Efter de flesta av tejpen tas bort, måste du också ta bort kvarvarande klister på bilens finish. Saker du behöver
Tandtråd
Terry
trasa handduk Tvättsprit
bilpolish
Lambswool pad
Visa fler instruktioner
1

Dra av en bit av tandtråd som är cirka 12 till 18 inches lång.
2

Wrap ena änden av tråden runt ena handen och dra den hån. Om tråden är obekvämt, satte på sig ett par arbetshandskar. Tandtråden bakom objektet som är kopplad till bilen med tejp, till exempel en bil emblem eller metalldekor
3

Place bit.
4

Flytta tråden fram och tillbaka bakom objektet med en sågning rörelse. Det kommer sakta gå under botten och lossa tejpen från bilens finish.
5

Häll 1 msk. av tvättsprit på en frotté och gnugga den över den återstående bandet rest i en cirkelrörelse. Lägg extra alkohol till rag som behövs, och fortsätt tills ytan är jämn och ingen tejp rester kvar.
6

Applicera 1 tsk en något slipande bilvax med en lammull pad. Polera området med mjuka, cirkulära rörelser för att polera ut eventuella repor och återställa bilens finish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127619.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.