Mitsubishi Auto batterityper

Även en bil som drivs främst av bensin behöver elkraft. Detta ges av bilbatteriet --- även kallad en SLI-batteri (start, belysning, tändning). Batteriet ger ström till startmotorn, ljuset och tändsystemet av fordonets motor. Mitsubishi säljer och använder de grundläggande typer av batterier för alla sina auto linjer. Företaget har även blivit känd för att ge batterier för elfordon. "Grunda cycle" batterier

flesta SLI batterier antingen "startar (startförsök)" eller "grunda cycle"-batterier typ. Denna anpassning gör att jump starter. Dessa batterier är designade för att leverera stora utbrott av energi, oftast för att starta en motor. Dessa batterier har vanligtvis en större yta, med mer plattor, så att mer elektrisk ström kan tillhandahållas via en kort tidsperiod. När motorn startas om, är dess batteri laddas genom den motordrivna avgiftssystem. Mitsubishi omfattar denna anpassning i alla sina batterier.
"Översvämmade Cell" Batterier

flesta batterier som används i dag, och Mitsubishi är inget undantag, är det "översvämmade cellen "typ, vilket innebär att en flytande elektrolyten bunden i en gel och fungerar som medlet som driver batteriet. Beroende på tillämpningen av batteriet, dessa är blybatterier gjorda med något olika byggteknik.
Den VRLA batteri

VRLA (ventil- reglerade bly-syra) Batteriet är en låg-underhåll, bly-syra batteri. Dess speciella konstruktion gör det möjligt att inte kräva regelbundna tillsats av vatten till cellerna. Dessa batterier är också kallas ett batteri gel cell och en absorberad glasfibermatta batteri. De flesta Mitsubishi bilar ger för användning av denna typ av batteri. Samtliga av Mitsubishis auto linjer --- Lancer, Lancer Sportback, Lancer Evolution, Galant, Eclipse och Eclipse Spyer --- använder både översvämmade cell och batteri VRLA.
SUV Batterier

djup cykel (eller motiv) typ av bilbatteri, som används i husvagnar och stadsjeepar, är utformad för att ge ström kontinuerligt under långa tidsperioder. Det kan också användas för att lagra energi, och det oftast har tjockare plattor att överleva mer laddning /urladdningar. Mitsubishi säljer två stadsjeepar, Outlander och Endeavor, som de kallar sin "crossover fordon." Addera Electric Car Batterier

En ny utveckling i bilbatterier är den elektriska bilbatteri. Mitsubishi har samarbetat med Toshiba för att utveckla dem. Båda företagen utvecklar SCiB, eller super-laddning ion batteri för användning i Mitsubishis elbilar. Det SCiB har en lång livslängd och snabb uppladdning hastighet. Mitsubishi inser att för elbilar att bli ekonomiskt genomförbart, måste köparna ha tillgång till högkvalitativa och kostnadseffektiva batterier.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127616.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.