Hur ställa in klockan i en 2005 Saturn Ion

Flest 2005 Saturn Joner är utrustade med en Radio Data System, eller RDS, även om det finns vissa basmodeller som bara bär en grundläggande AM /FM-stereo. Den RDS ljudsystem fungerar tillsammans med FM-stationer i ditt område för att få speciella meddelanden, t.ex. väder varningar, varningar trafik och specialerbjudanden. Radion visar informationen i displayen. För att programmera din ljudanläggning och ställa in klockan i din Ion, måste du avgöra om din bil är utrustad med en RDS-aktiverade systemet. Instruktioner
Ställa klockan Utan en RDS ljudsystem
1

Titta på knapparna på din radio för att bestämma att ditt ljudsystem är en basmodell. Du ser bara de mest grundläggande knappar, t.ex. "Power", "Volume", "Tune & Seek," och kanal snabbvalsnummer. Basmodellen AM /FM stereo även innehåller en enkel kassettbandspelare eller CD-spelare. Både basmodellen spelarna är inställda på samma sätt.
2

Tryck på "RCL" (Recall) och håll den i. Den här knappen kan du växla radions display för att visa tid eller radiostation . Addera 3

Tryck "Tune & Seek" pilknappen medan du fortfarande håller ner "RCL" knappen. Detta kommer att göra tiden flytta upp eller ner, beroende på vilken pil du trycker. Släpp knapparna när rätt tid visas.
Manuell inställning av klockan med en RDS-Audio System
4

Titta på layouten på din radio för att avgöra om ljudet Systemet har RDS. Du kommer att se flera knappar, mestadels en enkel, men du kommer också att märka en knapp till höger om skärmen som har "RDS" skrivet på den. Detta är registreringen knappen för RDS-ljudsystem.
5

Tryck på "RCL" (Recall) och håll den i. Tryck på "AUTO EQ" vänster pil samtidigt. Lyssna på radion att pipa. Denna signal betyder att du nu kan ställa din klocka.
6

Sluta trycka på "RCL" knappen. Tryck och håll in "AUTO EQ" vänster pilknapp för att ställa in timme. Släpp knappen när rätt timme visas.
7

Tryck och håll "AUTO EQ" höger pilknapp för att ställa in minuter. Släpp knappen när rätt tid visas.
8

Tryck på "RCL" knappen för att spara den nya tiden. Addera Synkronisera klocka med RDS ljudsystem

9

Tryck på "Scan"-knapparna tills du kommer till den FM-radiostation som visar den tid du vill synkronisera med. Du kanske märker att vissa stationer helt enkelt kommer att visa aktuell tid, i stället för en RDS-meddelande eller annan information.
10

Tryck "RCL" och "RDS"-knapparna samtidigt. Håll ner dem i ungefär två sekunder.
11

Leta efter orden "SET RDS TIME" att blinka på radions display. Släpp knapparna. Din klocka kommer nu att synkroniseras med radiostationen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127506.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.