Återställa lack på en Ford F-150

Återställa lack på någon bil kan gå en lång väg mot att göra bilen ser helt nya. Detsamma gäller för en Ford F-150. Återställd måla inte bara tillför skönhet och elegans till bilen, men kan också ge ett mervärde. Flera bil-och sjukvård tillverkare erbjuder nu en produkt lera bar som kan hjälpa dig att återställa färgen på en Ford F-150 till en minimal kostnad. Med lera, kan bara om någon fordonsägaren gör en äldre lastbil ser helt nya. Saker du behöver
Water
Automotive renare
Bucket
Luftblåsare
Frotté
Sealer
Clay-bar med spray smörjmedel
sprutpistol

Visa mer instruktioner
1

Ta bort alla klistermärken, dekaler och emblem från trucken så att de inte är i vägen när trucken rengörs och färgen är återställd. Blås ut damm och skräp i sömmarna mellan dörrar och fönster med en fläkt.
2

Tvätta bilen noggrant med vatten och ett rengöringsmedel som är formulerat för billacker. Undvik vanlig tvål och diskmedel, eftersom de kommer att ta bort vax från färgen. Skrubba ner hela lastbilen ordentligt för att göra det så rent som möjligt. Låt lastbilen tid att ordentligt lufttorka innan vi går vidare.
3

Spreja smörjolja över hela området i lastbilen. Sprayen smörjmedel kommer med köpet av en lera-bar-systemet. Det hjälper leran flytta fram och tillbaka jämt.
4

Flytta leran och tillbaka över färgen, med ett lätt tryck. Arbete i avsnitt börjar med huven på bilen och arbeta bakåt. Överlappa varandra stroke och leran. De första slag låter grov som leran tar bort föroreningar, men slagen hörs och känns mer smidig som du går. Återapplicera smörjmedlet efter behov för att hålla området fuktig. Fortsätt runt hela området av trucken tills klar.
5

Torka varje del av fordonet som du har claying. Använd en ren, torr frotté handduk.
6

Applicera sealer till lastbilen med en sprutpistol. Spraya sealer över hela området av lastbilen, som arbetar i sektioner som börjar med huven. Låt lastbil två dagar att ordentligt torka och sätta sig och sedan tvätta den igen ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127486.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.