Hur vet man Bakbroms Behöver Replacement

Broms reparation kan vara en dyr och kostsam bilreparationer om du väntar för länge. Uppmärksamma några av de tecken kan spara tid och pengar. Om du låter bromsarna går för länge utan reparation, kan du orsaka extensve skador. Bromsar som är slitna ner för lågt kanske inte heller kunna stoppa bilen, vilket resulterar i skada på dig eller någon annan. Lyssna till ditt fordon. Var uppmärksam på lukter, ljud och visuella indikatorer som varnar dig att något är fel. Dessa tecken kommer att låta dig veta när de bakre bromsarna behöver bytas. Instruktioner
1

Lyssna till ljudet av dina bromsar. Den mest uppenbara indikatorn dina bakre bromsarna behöver bytas är det gnissel som hörs när du trycker ned på bromsarna. Detta ljud indikerar vanligtvis att bromsbeläggen har slitits ned. I detta skede reparationerna är inte alltför dyr. Om du väntar för länge, kan du behöva ha rotorn eller utbytta trummorna. Metallhöljet på kuddar i kontakt med metallfat orsakar metall mot metall friktion och resulterar i större broms reparation. (Se Resurs 1)
2

Svara på tjänsten ljuset i bilen. Vissa bilar med skivbromsklossar har sensorer som utlöser tjänsten ljus på instrumentpanelen (se referens 2). När din tjänst tänds i bilen är det en varning om att din bil behöver service så snart som möjligt. Tjänsten ljuset är mycket känslig så problemet kommer att fångas tidigt. Du måste svara på ljuset och har dina bakre bromsarna kontrolleras. När bromsarna repareras ljuset ska slockna. Om lampan lyser kan du ha andra frågor bilservice.
3

Kontrollera din bromsvätska. Om du trycker ner på bromsarna och de känner inte svarar, kanske din bromsvätskenivån vara låg. Lägga bromsvätska kommer ofta lösa problemet. Om en stor mängd vätska måste ersättas det finns en god chans att du har en läcka på en av dina främre eller bakre bromsledningarna. Har ditt fordon kontrolleras för ett oljeläckage.
4

Tryck nedåt på bromspedalen för resistens. Enligt Cars Direct, "Om huvudcylindern går dåligt, när du trycker ner bromspedalen, kan det gå på golvet och tar längre tid att stoppa bilen." Huvudcylindern är där Bromsvätskans lagras och skickas till varje cylinder. Bromsvätskan är vad gäller kraft till de främre bromsarna, bakre bromsar och trummor. En dålig huvudcylinder skulle avbryta vätskans flöde in i cylindrarna gör att du förlorar bromsmotstånd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127383.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.