Bilgarage Verktyg

En bil verkstad behöver många specialiserade verktyg för att arbeta med en mängd olika fordon. Mest bil underhåll kräver grundläggande verktyg såsom golv domkrafter och skiftnycklar. Bilgarage verktyg är lämpliga för både professionella verkstäder och mekanik hem och tillåter dig att underhålla ett fordon. Hissar

Du måste typiskt lyfta och säkra en bil innan du utför arbete under fordonet. Lämpliga lyft verktyg inkluderar grundläggande golv domkrafter, ramper bil och pallbockar. Dessa lågteknologiska verktyg lyfter bilen och hålla den på plats. Hydrauliska hissar och domkrafter golv har samma funktioner, bara mer effektivt. Ett hydrauliskt lyftsystem installeras i ett garage kan lyfta en bil upp till sex meter.
Manualer

bilverkstäder handböcker ger även de mest erfarna mekaniker tips och riktlinjer. Många manualer finns tillgängliga på nätet men de flesta organ butiker och motor mekanik reparation kan kontakta en bilhandlare eller tillverkare att begära en kopia av auto reparationshandboken. Addera ditt Oljebyte verktyg

Ett oljebyte, en av de mest grundläggande jobb underhåll av fordon, kräver både en skiftnyckel oljefilter och en tratt. En oljefilternyckel är speciellt utformad för att passa ett oljefilter medan en tratt kan du lägga olja i motorn utan att spilla. Enligt Auto utbildning, kommer en tratt med "en lång böjlig hals" hjälpa de flesta med "komma i trånga ställen." En tratt kommer också att behövas för att lägga till andra fordon vätskor, såsom broms-och transmissionsolja.

Mekanik behöver ett grundläggande verktyg set komplett med uttag, hammare
Handverktyg, mätare och skruvmejslar och 1/4-, 1/2- och 3/8-tums kväljningar skiftnycklar. Eftersom vissa importerade fordon använder metriska bultar och skruvar, bör du inkludera både metriska och brittiska verktyg i din verktygslåda. En grundläggande hem verktygssats kan ofta fungera som en mekaniker verktygssats. Men verktyg som utformats speciellt för mekanik är ofta av en högre kvalitet och kan pågå mycket längre än din genomsnittliga hushållet verktygssats.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127334.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.