Louisiana Window Tinting Lagar

I Louisiana, där det är soligt nästan hela året, de flesta föredrar bilfönster för att ha någon form av nyans. Fönster nyanser är en vanlig och juridisk praxis som skyddar passagerarna från solexponering och ger fordon ett attraktivt utseende. Det finns några lagliga begränsningar på skuggan och placeringen av färgton. Omfattning av Tint Lagar: Berörda personer

Louisiana nyans lagar är tillämpliga och tillämpas mot tillverkare, distributörer och säljare av toning enheter och tjänster, samt förare av olagligt tonade fordon. En förare hittades i strid med tint lagar kan bötfällas allt från $ 150 till $ 300, beroende på graden av brott. En nyans tillverkare, distributör eller säljaren i strid får böta $ 1000 för ett första brott och $ 2000 för en andra förseelse. Efterföljande brott kan leda till distributören, som tillverkaren eller säljaren hindras från att fortsätta sälja och tillverka färgbrytning leveranser.
Förordning om Opacitet Tint

Louisiana tillståndtroopers använder färgton mätare som mäter den mängd synligt ljus som överförs genom fönstren för mätning av opaciteten nivå av fönster färgton. Den lagliga gränsen för nyansen på främre sidorutorna är 40 procent, vilket innebär att fönstren måste tillåta mer än 40 procent av solljuset in genom dessa fönster. Den lagliga gränsen för bakre sidorutorna är 25 procent. De måste släppa in minst 25 procent av solljuset. Bakre fönster har en nyans gräns på 12 procent och vindskydd front har möjlighet att ha en icke-reflekterande nyans längs överkanten av vindrutan, ovanför AS-1 linje, är som en plats präglad av glas tillverkaren.


förordning om reflektionsförmåga Tint

Vissa nyanser är utformade för att spegla solljuset på samma sätt som reflekterande solglasögon är tänkt att för att minimera bländning och värme från solljus. Främre och bakre sidorutor får vara högst 20 procent reflekterande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127287.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.