Hur polska aluminiumdelar Motorcykel

Aluminium är den perfekta metall ska användas för motorcykel delar på grund av sin styrka och vikt. Även om det kan fläcka, rostar det inte igenom som stål. Men om de lämnas opolerade, kan aluminiumdelar blir repad, dinged, och skamfilat. Skamfilat och kliade aluminium kan förstöra utseendet på din motorcykel. Lyckligtvis är aluminium lätt att polera och kan poleras för att se så blank och vacker som krom. Saker du behöver
Varnish strippa
Duk
Biltvätt tvål
Handduk
Sand papper
Aluminium polish
Klarlack på sprayburk
Maskeringstejp och tungt papper
Visa fler instruktioner
1

Applicera lack strippa till en trasa och gnugga lack utanför motorcykeldelar -. aluminiumdelar har en skyddande lack som måste avlägsnas innan polering
Sida 2

Tvätta delarna med bil tvål och vatten. Torka delarna med en handduk. Addera 3

Sand alla repor med sandpapper tills ytan av metallen är slät. Använd även stroke att slipa aluminium. Sand metallen tills den är helt slät.
4

Ansök aluminium polera med trasa och gnugga den på metallen med långsamma, cirkulära rörelser. Duken ska bli svart när du gnuggar på polska: Detta är aluminium matt lossnar av delarna. Se till att varje del är väl polerad. Buff metallen torrt med en handduk, ta bort all polerrester.
5

Place maskeringstejp runt kanten av motorcykeln kroppen, och tejp tjockt papper runt kroppen närmast aluminiumdelar. Spraya ett lager klarlack på aluminiumdelar, med en klarlack sprayburk. Applicera sprayen i även back-och-tillbaka rörelser. Låt torka och applicera ytterligare skikt. Denna klarlack kommer att hålla aluminium från mattas, hålla det ljust och polerad.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127256.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.