Var Är bränslefilter på en 2001 Chrysler Sebring?

Kontroll av bränslesystem på din bil är en regelbunden del av bilens underhåll. Du bör inspektera och byta bränslefiltret ofta för att hålla bilen i gott körklart skick. Lyckligtvis är underhåll av fordon på en 2001 Chrysler Sebring ganska enkelt. Byte av bränslefilter är en 30-minuters förfarande, även för en nybörjare. Funktion

bränslefiltret är den del av bränslesystemet som håller gasen ren och fri från skräp. Filtret sitter på bränsleledningen och som gas strömmar till motorn, bränslefiltret fällor smuts och rost partiklar. Filtrerade bränslet sedan förs vidare till bränsleinsprutningsdonet, som pumpar gas till motorn som behövs.
Plats

bränslefiltret på en 2001 Chrysler Sebring ligger nedanför fordonet strax ovanför bränsletanken. För att komma till filtret, krypa under Sebring och titta under den bakre sittgrupp för den stora bränsletanken. Trace bränsleledningen från bränsletanken bara några inches till bränslefiltret.
Reparation

Med tiden kan din bränslefiltret blir igensatt med alla smuts fångas från bränslet. Ett igensatt bränslefilter kan begränsa mängden gas som sänds till motorn, vilket kommer att orsaka en minskning i prestanda på din bil. Du bör byta ut bränslefiltret var 25.000 miles eller så.
Varning

Även med bilen avstängd, är bränslefiltret sannolikt att hålla bränsle-och /eller gas ångor. Var försiktig när du arbetar runt filtret. Håll öppen eld och tände tobak bort medan du gör något arbete på bränslesystemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127227.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.