Steering Wheel Installation på en 1979 Corvette

Med sin distinkta och mycket kurviga designen, 1979 Corvette, en del av C3 eller tredje generationen av denna klassiska amerikanska sportbil, är en mycket populär modell för entusiaster som vill bli Corvette ägare för inte en massa pengar. Det finns en mängd skäl till varför ratten på en '79 Corvette kan behöva tas bort och installeras om. Lyckligtvis är detta en relativt lätt uppgift att utföra på en 1979 Corvette såsom ratten är bultad till navet. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln från batteriets minuspol eftersom du kommer att arbeta med ledningarna för horn. Försiktigt bända tutan bort av ratten och ställ den åt sidan.
2

Lossa och ta bort de tre skruvarna som fixerar kontakten för horn på hjulet med en Phillips skruvmejsel. Ställ hornet kontakt och de shims som ligger nedanför det åt sidan. Addera 3

bort skruven i mitten av hjulet med skruvmejseln. När skruven är borttagen centrum stjärnan, den teleskopiska rattlåset och distansen sitter under låset.
4

Markera ratten och kragen där hjulet monteras så att hjulet kan installeras i samma orientering. Ta bort skruvarna som fixerar hjulet på navet med skruvmejseln. Ta ratten och utbyggnad under hjulet.
5

dit den nya ratten med skruvarna som håller hjulet och förlängningen kragen på navet. Rada upp de märken som du har gjort så att hjulet monteras i samma riktning.
6

Sätt distansen som går under den teleskopiska rattstången lås och skruven som fäster centrum stjärnan på plats. Vrid ratten tills den låses på plats. Hjulet ska inte kunna flyttas. Om du kan flytta den, justera hålet för spaken och låsa hjulet igen. Hjulet ska vända ca 2/3 till höger. När detta är avklarat, installera mittskruven.
7

Montera distanserna och sedan hornet kontakt. Installera tutan genom att trycka fast det ordentligt. Anslut batteriet kabeln till den negativa polen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127013.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.